divendres, 5 de setembre del 2008

CALENDARI D´EXCURSIONS TARDOR 2008.

Després d´algunes modificacions, el calendari d´excursions per a aquesta tardor és el següent:
21 de setembre: FONTALBRES. Onil-Biar (L´Alcoià). Matí.
5 d´octubre: BOLULLA - EL SOMO - TÀRBENA (Marina Baixa). Tot el dia.
19 d´octubre: MAIGMÓ. CARA NORD I OEST. Tibi i Castalla (L´Alcoià). Matí.
1 de novembre: SERRA D´ESPADÀ. Aín (Plana Baixa). Tot el dia. EIXIDA 7.00.
16 de novembre: BENICADELL des de Gaianes (El Comtat). Matí.
30 de novembre: VALL DE LA CASELLA. Alzira (La Ribera Alta). Tot el dia.
6, 7 i 8 de desembre: SERRA D´IRTA. (Baix Maestrat).
14 de desembre: PUJADA AL ZIT DES DE PETRER. (Valls del Vinalopó). Matí.
21 de desembre: EL CARXE. Jumilla (Múrcia). Tot el dia.

L´hora d´eixida de totes les excursions, excepte en les quals indica una altra hora, serà a les 8.15, totes elles des de la Cafeteria Argentina.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola gent, perdoneu que em desvie un poc del tema.
Estem buscant col·laboradors per a un nou projecte informatiu que s'està gestant, estarà finalitzat en els pròxims dies. El projecte s'anomena castalla.eu, el nostre objectiu és convertir-lo en el mitjà d'informació i participació on totes les opinions tinguen cabuda, on qualsevol persona puga publicar notícies, opinar i participar.

Volem que esta siga el mitjà de comunicació realitzat per i per a la gent de Castalla. Per això, la vostra participació activa, és vital per a l'èxit del projecte. El primer és conéixer la vostra impressió sobre esta nova iniciativa, per això vos demanem que ens deixeu els vostres comentaris ací, en el mateix post que hem publicat a Castalla.eu, o be a través de correu electrònic a l'adreça info@castalla.eu
Quan diem que esperem la vostra participació, ens referim a la vostra participació activa. Si algú vol publicar articles, vídeos, fotos, anem a donar-li accés a la publicació de notícies. Això sí, tot el que vullga publicar notícies o articles d'opinió, vídeos, fotos, haurà de firmar amb el seu nom, cada notícia/article publicat, nosaltres a canvi li regalarem als col·laboradors més actius un compte de correu nombredejemplo@castalla.eu perquè la utilitze a manera de bústia de suggeriments, feedback amb els usuaris o simplement per al seu ús personal.

Per a finalitzar comentar-vos que estem en fase de proves, si detecteu qualsevol error estaríem molt agraïts de la informació per a millorar amb major rapidesa.

Esperem les vostres peticions de col·laboració.
1 abraç a tots.

Anònim ha dit...

NO A LAS ANTENAS DE MOVIL EN EL CASCO URBANO DE CASTALLA, QUIEN SON LOS PESETEROS QUE QUIEREN PONERLAS PARA FASTIDIAR EL PUEBLO?? ALGUIEN LO SABE???

Anònim ha dit...

¿ Quieren ponerlas en la casa nueva de mateu hijo de evaristo ?

Anònim ha dit...

Van 2, una ahi i altra per Ribeco diuen

Anònim ha dit...

a mi m'han comentat per la zona de muebles rosi, deuiriem de fer algo per evitar esta situació, per cert l'empresa es vodafone