dijous, 24 de juny del 2010

EXCURSIÓ PEL PLA DE LES CAVES


Diumenge 27 de juny farem una excursió des de Castalla al Pla de les Caves, amb motiu de demanar que no es rebaixe la protecció dels terrenys col·lindants amb el mas, ni de cap altra zona del terme. Com molts/es de vosaltres sabeu, està a punt d´aprovar-se l´adaptació del PGOU de Castalla a la nova Llei Urbanística Valenciana, i es pretén requalificar alguns terrenys pròxims al Pla de les Caves de tal manera que ara no s´hi pot construïr, i després d´aprovar l´adaptació del PGOU sí que es podrà fer, la qual cosa suposaria que els pinars situats entre el Pla de les Caves i Fontés, i entre el Pla de les Caves i el Corral de Mitja Barra, pel temps podrien quedar farcits de xalets.
Eixirem diumenge a les 9 del matí des de la Ronda Foia (darrere de l´institut). El recorregut serà: Castalla - Paradeta Espí - Fontés - Pla de les Caves. En arribar esmorzarem, i després llegirem un manifest.
Necessitem una assistència massiva, del que passe en els propers dies depén el futur del terme de Castalla i la qualitat de vida de les pròximes generacions de castelluts/des.
Organitza: NATURA I GENT i QUINA CASTALLA VOLEM?