dissabte, 19 de juliol del 2008

LA HIPOCRESIA DE LA C.A.M.


La Caja de Ahorros del Mediterráneo oferix als centres escolars xarrades gratuites sobre sostenibilitat. Tal i com es comprova a la foto adjunta, amb un panell a tot color, una foto denuncia la mort d'un voltor. L'amable xica explica els escolars que aquesta és deguda als cables d'alta tensió, però no fa cap menció a l'impacte dels aerogeneradors. Quan li rocordem aquest altre motiu de mortandat, ho accepta de mala gana.

Recordem que segons fonts oficials, ja han mort més de 100 voltors i unes quantes aus rapinyaires més a la Zona 3 del Pla Eòlic Valencià. Açò ha propiciat que la Conselleria de Medi Ambient ordene la paralització de 2 d'aquestes centrals eòliques, la mateixa Conselleria que en el seu dia va donar el vist i plau a l'estudi d'impacte ambiental.

Curiosament ja fa uns quants mesos li vam escriure una carta al director general de la CAM demanant-li aclaracions sobre la seua suposta participació en els parcs eòlics del Pla Eòlic Valencià, però no vam obtindre cap resposta. I ara ens enterem per la premsa: Europa Press (17/07/2008), Panorama (17/07/2008) o El País (18/07/2008), de que aquesta entitat, junt amb Bancaixa i altres elèctriques i constructores, s'han associat per a presentar-se a un nou concurs eòlic a Castelló.

Segurament, la propera vegada que facen les xarrades per a escolars, o bé lleven la foto del voltor per a que no preguntem el que no devem, o bé la simpàtica xica serà instruida per a que negue amb totes les seues forces la implicació de les aspes dels aerogeneradors en aquesta vergonyosa massacre.

No serà hora d'anar preguntant a les oficines de la CAM (i BANCAIXA) dels nostres pobles el per què d'aquesta hipocresia?

3 comentaris:

Poble Roig ha dit...

pasaros por nuestro blog y abrid vuestra mente...apoyar la tortura de animales no es propio de alguien de izquierdas pero sí de un fascista. Que en castalla no se mate a la res no quiere decir que no sufra tortura psíquica o física, y si encima este año hay toros embolados más motivo para repudiar...
entrad, investigad, y recapacitar, porque recapacitar es de sabios.

Saludos libertarios!

http://www.comision-av.tk

Anònim ha dit...

Divendres a l´hora del bou embolat, CONCENTRACIÓ ESPONTÀNIA CONTRA EL BOU EMBOLAT. Feu córrer la veu!!!

Poble Roig ha dit...

concretament a les 23:45.... per a més info www.comision-av.tk